Internationaal congres

Voorstellen organiserend comite

Gerard de Vijlder

Mijn naam is Gerard de Vijlder, en ik ben sinds mijn 27ste levensjaar plotseling geheel doof. Ik ben getrouwd met Janneke. Naast onzeoverleden zoon hebben we nog twee lieve dochters en vier kleinkinderen.

Lees verder »

Annemieke Ceton

Ik ben Annemieke Ceton. Ik ben 55 jaar jong, getrouwd met Wilmar en moeder van drie puberdochters. Ik ben sinds 2007 plotsdoof na een ernstige hersenvliesontsteking. Ik heb gelukkig heel snel twee CI’s gekregen en ben daarmee zwaar slechthorend.

Lees verder »

Sandra Boertien

Ik ben Sandra Boertien. Met mijn 29 jaar de jongste van de commissie. Ik woon samen met mijn vriend in Utrecht. Afgelopen november ben ik afgestudeerd als Master Pedagoog. Daarvoor heb ik ook Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd en een tijdje bij Kentalis gewerkt. Hier kwam ik terecht toen ik een stage zocht die paste bij mijn toen net ontdekte gehoorverlies.

Lees verder »

Ans Kamer

Ik ben Ans Kamer, 68 jaar, gelukkig getrouwd met Johan en heel trots op onze 3 kinderen en hun partners en de 8 kleinkinderen. Ik ben de enige slechthorende
in het gezin. Ik heb 25 jaar een zelfstandige paramedische praktijk gehad. Ik ben progressief slechthorend sinds mijn 25e jaar. Nu ben ik doof met 95 dB
verlies. Ik draag twee hoortoestellen en maak gebruik van soloapparatuur en
schrijftolk.

Lees verder »

Georgia

Mijn naam is Georgia. Een van mijn grootste uitdagingen is alle leuke dingen in mijn leven te combineren met het draaiendhouden van een allesbehalve standaardgezin.Ik ben gefascineerd door mensen, hun doen en laten en vind ons stuk voor stuk reuze interessant. Ik hou me graag bezig met zaken als
persoonlijke groei, welzijn en ontwikkeling. Kennis kun je via communicatie vergaren, en dat is mijn werkgebied geworden. Ik werk inmiddels alweer 21 jaar met veel plezier als tolk Gebarentaal.

Lees verder »

 Lara Diepeveen

Mijn naam is Lara Diepeveen, ik ben het nieuwste lid van de organisatie van het Congres. Ik ben 21 jaar en woon samen met mijn vriend en mijn kat in Amersfoort. 

Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen bezig te zijn en doe dit ook in het dagelijks leven.

Lees verder »

Steun de stichting

Geef om de Stichting Plots- en Laatdoven, geef aan de Stichting Plots- en Laatdoven!
Ga naar de inhoud