Inloophuis

In onze inloophuizen kunt u (en eventueel uw partner), Onder het genot van een kop koffie of thee, in een gemoedelijke sfeer uw verhaal kwijt. En omdat er altijd een schrijftolk en een NmGtolk aanwezig zijn hoeft u niets te missen qua communicatie!

Inloophuis Alkmaar

Ons Inloophuis Alkmaar opent op elke derde dinsdag van de maand van 13.30 uur tot 16.00 uur de deuren.

Inloophuis Almere

Ons Inloophuis Almere opent op elke derde donderdag van de maand van 11.00 uur tot 16.00 uur de deuren

Inloophuis Groningen

Ons Inloophuis Groningen opent op elke eerste woensdag van de maand van 13.00 uur tot 16.00 uur de deuren.

Inloophuis Zutphen

Ons Inloophuis Zutphen opent elke laatste donderdag van de maand van 13.30 uur tot 16.00 uur haar deuren.