Mark Schiffmaier neemt afscheid als bestuurslid

Mark Schiffmaier neemt afscheid als bestuurslid

Na 8 jaar en zo veel maanden neem ik afscheid als secretaris van het bestuur. Ik heb ontzettend veel geleerd en neem een groot pakket mee zoals ervaring en kennis, vooral op organisatie en bestuur gebied. Ook ben ik blij getuige te zijn geweest van de ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden o.a. een stand alone pc werkplek op kantoor in Randhoeven naar een werkplek op afstand. Ik heb tijdens vakanties vergaderd online vanuit Amerika! De organisatie blijft met de tijd doorgaan zonder meer.

Ik wil ook de mensen bedanken die mij deze kans hebben aangeboden om mijn ontwikkeling verder uit te breiden. Ik heb goede herinneringen aan de vergaderingen en hoe wij samenwerkten aan diverse activiteiten desondanks het vallen en opstaan goed uit de verf zijn gekomen. De samenwerking was fijn. Daarnaast zo veel goede mensen ontmoet en veel van elkaar geleerd om de zichtbaarheid van onze gemeenschap te vergroten. Voor mij is het tijd om de accenten op andere activiteiten in mijn leven te leggen waarin ik verder wil. Ik blijf gelukkig in de buurt als vrijwilliger voor de organisatie. Uit oog verliezen jullie mij niet! Het ga je goed!

~ Mark Schiffmaier