Inloophuis Geleen

Inloophuis Geleen

Inloophuis Limburg in Geleen: ‘De hoeskamer voor doven, plots- en laatdoven en slechthorenden’

Donderdag 13 juni thema Ergotherapie voor mensen met een auditieve beperking

Het maandelijks inloophuis Limburg voor doven, plots- en laatdoven, en slechthorenden, gehouden in Geleen, bewijst zeer succesvol te zijn. Op donderdag 13 juni zal de focus liggen op het thema ergotherapie voor mensen met auditieve beperkingen.

Gehoorproblemen kunnen dagelijkse activiteiten ingewikkeld maken, en hebben vaak een grote impact op zowel algemeen als sociaal functioneren. Communicatie kan hierdoor bijzonder uitdagend zijn. Ergotherapeut Hanneke Cobelens, die gespecialiseerd is in de behandeling van mensen met gehoorbeperkingen, zal als gastspreker aanwezig zijn. Zij zal inzichten en adviezen delen op donderdag 13 juni om 14:00 uur.

Elke tweede donderdag van de maand kunt u in een huiselijke sfeer genieten van een kopje koffie of thee. Het inloophuis vindt plaats op de locatie Markt 35 in Geleen en is geopend voor bezoekers van 13:30 tot 16:00 uur. Een gezamenlijk initiatief van de Stichting Plots- en Laatdoven en Limburg Hoort Zo.

Voor meer informatie of om u aan te melden, e-mail naar: inloophuis-zuidlimburg@stichtingplotsdoven.nl

 

Ontmoet, deel en verbind!
Ervaar het gezellige ‘hoeskamer’-gevoel onder het genot van een kopje koffie of thee. Het Inloophuis is een toegankelijke plek waar gelijkgestemden elkaar kunnen treffen, ervaringen delen, zich gehoord en begrepen voelen, en nieuwe vriendschappen kunnen sluiten. Er zullen schrijf- en NMG-gebarentolken aanwezig zijn zodat de communicatie voor iedereen ontspannen kan verlopen. Later dit jaar zullen ook themabijeenkomsten over doofheid georganiseerd worden, met sprekers en speciale gasten. 

Samenwerkende organisaties
Dit Inloophuis Limburg is een initiatief van de Stichting Plots- en Laatdoven, die al meerdere inloophuizen voor deze doelgroep in Nederland heeft opgericht, in samenwerking met Limburg Hoort Zo! en met ondersteuning van de gemeente Sittard-Geleen. Voor actuele informatie over deze ‘hoeskamer’, een routebeschrijving, doelstellingen en activiteiten van deze organisaties, bezoek Limburg hoort zo en Stichting Plotsddoven

Aanmelden en vragen
Graag aanmelden (niet verplicht) via e-mail: inloophuis-zuidlimburg@stichtingplotsdoven.nl
Via dit mailadres kun je ook eventuele vragen stellen.
Kom je ook? Neem je partner of naaste(n) mee. Je bent van harte welkom!

✅ 𝗪𝗮𝗻𝗻𝗲𝗲𝗿: elke 2e donderdag van de maand
✅ 𝗧𝗶𝗷𝗱: 13:30 – 16:00 uur
✅ 𝗟𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲: Stadskamer M35, Markt 35 in Geleen

Kalender

13 juni 2024 ’thema ergotherapie’ 
11 juli 2024
8 augustus 2024
12 september 2024
10 oktober 2024
14 november 2024
12 december 2024

Ga naar de inhoud