Workshop meditatief wandelen

Workshop Meditatief Wandelen

Maximum aantal deelnemers 20 personen – Inschrijven bij de registratiebalie

“Let’s connect with nature”

Is een workshop waar je op en rondom het strand van Egmond en het duingebied, de mogelijkheid krijgt om de natuur te ervaren. Door meditatief te wandelen, je zintuigen open te stellen, en  te voelen en je creativiteit te laten stromen , kun je de verbinding voelen met de natuur. Tot rust komen en genieten. Connecten met je binnenste. Weerspiegelingen van de natuur in jezelf.

We ontmoeten je graag!

Maximum number of participants 20 people – Register at the registration desk

“Let’s connect with nature”

Is a workshop where on and around Egmond beach and the dune area, you get the opportunity to experience nature. By walking meditatively, opening your senses, and feeling and letting your creativity flow , you can feel the connection with nature. Unwind and enjoy. Connect with your inner self. Reflections of nature in yourself.

We look forward to meeting you!