Lezing Linda Dratell

Lezing Linda Dratell

Schrijvend op reis

We gaan samen op reis. Ons vertrekpunt is het begin van je gehoorverlies, we creëren samen jouw elevator speech , staan stil bij het belang van lotgenotencontact via verenigingen en organisaties zoals de stichting plots- en laatdoven en ALDA. En we belichten de wijze waarop schrijven je kan helpen het verliezen van je gehoor te verwerken.

A writing journey

We will take a journey together: passing gently by the origin of your hearing loss, taking a moment to create an elevator speech about yourself, the benefits of joining a social support organization like the foundation of the sudden and late deafened or ALDA and the benefit of writing to cope with the emotional journey of hearing loss.